Kuopion Ensikotiyhdistys ry

Kuopioon nimitetty toiminnanjohtaja ja avopalvelupäällikkö

Kuopion ensikotiyhdistyksen hallitus on nimittänyt 13.2.2023 kokouksessaan yhdistyksen toiminnanjohtajaksi Tytti Lintusen ja avopalvelupäälliköksi Saara Röntysen 1.3.2023 alkaen.
 
Jo aiemmin vuonna 2022 toiminnanjohtajan sijaisuutta hoitanut Tytti luonnehtii tulevaa pestiään näin:
– Vaikka ulkopuolelta tulevien haasteiden määrä ei näytä loppuvan, niin teen parhaani yhdistyksen eteen. Meillä on töissä valtavan hieno joukko rautaisia ammattilaisia. Kuopion ensikotiyhdistyksen palveluiden halutaan olevan monipuolinen täydentävä osa hyvinvointialueen palvelujärjestelmää. Meillä on osaamista perheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi. Ja mottoni onkin, yhdessä tekemällä kaikesta selvitään!
 
Saara on ollut yhdistyksessä töissä jo 20 vuotta. Eri työmuodoissa töitä tehneenä ja asiakkaiden muuttuvia tarpeita seuranneena, avopalvelupäällikön tehtävä innostaa ja haastaa.
– Tässä tehtävässä pystyn edistämään entistä paremmin palvelujen kehittymistä asiakaslähtöisempään suuntaan. Ennaltaehkäisevän työn merkitystä ei voi tarpeeksi korostaa. Olen ylpeänä osa kansalaisjärjestöä, jossa vapaaehtoisten ja työntekijöiden voimin lisätään hyvinvointia Pohjois-Savossa.