Lyömätön Linja Espoossa ry

Lyömätön kiertue – 30 vuotta vaikuttavaa väkivaltatyötä

kuva: Unsplash

Lyömätön Linja aloitti toimintansa vuonna 1993 Naisten Apu Espoossa ry:n tarjoamana palveluna miehille, jotka ovat käyttäneet tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa lähi- tai perhesuhteissaan. Lyömätön Linja Espoossa on ensimmäinen taho Suomessa, joka pohti rohkeasti työn tärkeyttä väkivallan tekijöiden kanssa.

Toiminnan perustaja Lasse Reijomaa toi esiin radikaalilla tavalla sen, että lähisuhdeväkivaltaan ja erityisesti naisiin kohdistuvaan väkivaltaan kannattaa puuttua tekemällä töitä väkivallan tekijän kanssa. Syntyi ymmärrys siitä, että tarvitaan mieserityisiä palveluita, jos päätavoitteena on lopettaa tai vähentää lähisuhdeväkivaltaa ja suorasti auttaa väkivallan uhreja.

Päätimme juhlia kulunutta kolmekymmentä vuotta vaikuttavaa ja tuloksellista väkivaltatyötä lähtemällä matkailuautolla kiertueelle Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle. Kiertueen aikana haluamme tavata hyvinvointialueen asukkaita ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja suunnitella yhdessä hyvinvoivaa ja turvallista tulevaisuutta kaikille.

Lyömättömän kiertueen aikataulu. Mukana Lohjalla ja Kirkkonummella on yhteistyökumppanimme Pääkaupungin Turvakoti ry!

Lisätietoa:

Kostas Tassopoulos
Toiminnanjohtaja
Lyömätön Linja Espoossa ry