Lahden ensi- ja turvakoti ry

Paikka auki -avustusohjelma toi Irenen meille vuodeksi töihin

Tänään oli mun viimeinen työpäivä Paikka auki -työntekijänä Lahden ensi- ja turvakoti ry:llä. Vaikea uskoa, että nyt jo muka olisi vuosi tullut täyteen, vastahan aloitin 🤯

Vielä viime tammikuussa kuvittelin että tiedossa olisi pelkkää toimistotyötä – kirjanpitoa ja muuta sellaista jännittävää – mutta lopulta työnkuva muotoutuikin aika toisenlaiseksi. Toimistolla oli kyllä tukikohta ja valtaosan työajasta vietin siellä, mutta harvassa oli sellaiset viikot joina en poikennut muissa työpisteissä. Pari viikkoa töissä oltuani tuli ensimmäinen pyyntö lähteä jalkautumaan ihmisten pariin: Perhetuvan naiset ottivat mukaansa Triolle jakamaan ystävänpäivätervehdyksiä nuorille. Ja siitähän se sitten lähti 😎 Vuoteen on mahtunut monenmoista: on ollut messuja, laskiaispulkkamäkiä, erilaisia markkinoita, päiväryhmäpäiviä, työryhmiä, vierailua ensikodilla ja Perhetuvalla.. Vaikea on edes muistaa kaikkea!

Parasta kuitenkin on ollut se porukka, jossa töitä on saanut tehdä ❤️ Olen päässyt tutustumaan ihan huikeisiin ihmisiin, joiden ansiosta töihin lähtö on ollut joka päivä yhtä kivaa. Tai ainakin melkein joka päivä 😅 Vaikka työpisteet ja ihmiset onkin hajautuneet vähän eri paikkoihin, joukkoon oli silti helppo sulautua, kun ihmiset ottivat avoimin mielin vastaan.

Nyt kuitenkin on aika ottaa suunta kohti uusia maisemia!

❤️Irene