Vuoksenlaakson vammais- ja perhetyö ry

Rento ja lämmin 75- vuotisjuhla

Yhdistyksemme 75-vuotisjuhla vietettiin 8.2.2023 Imatran kaupungintalon Talvipuutarhassa. Juhlaan kutsuttiin meidän Palvelukoti Vuokon asukkaat, asukkaiden läheiset, päiväryhmän asiakasäidit, edustaja keskusjärjestöstä sekä Imatran kaupungilta ja yhdistyksen johtokunta ja työntekijät. Vieraita oli kaikkiaan 37. Harmiksemme Vuokon asukkaita sekä työntekijöitä oli juuri tuolloin virustaudissa, minkä vuoksi osallistujamäärä väheni vielä viime metreillä yli kymmenellä.

Juhlan tervetuliaismaljapuheen piti puheenjohtajamme Anne Pajunen ja Imatran kaupungin tervehdyksen toi kaupunginhallituksen jäsen, aluevaltuutettu ja yhdistyksen kummi Titta Myllärinen. Lapsi- ja nuorisokuoro Vuoksen Neiet johtajanaan Hanna Saarela esiintyi molempien puheiden jälkeen. Maukkaan päivällisen jälkeen Ensi- ja turvakotien liiton tervehdyksen juhlaan toi järjestöpäällikkö Aki Siltaniemi. Ennen kakkukahveja meille esiintyi Imatran Virta-opiston kehitysvammaisten musiikki- ja teatteriryhmä Hurja Joukko omalla näytelmällään.

Juhlastamme muodostui ”omannäköisemme”, lämminhenkinen ja rento tilaisuus erittäin upeine esityksineen. Yhdistys kiittää kaikkia merkkipäiväämme osallistuneita sekä meitä muistaneita! Tästä on hienoa jatkaa merkittävää työtämme vammaisten ja lapsiperheiden hyväksi.